Algemene voorwaarden

Algemene voorwaarden

 

Levertijd

Indien een product op voorraad is, dan zal het binnen 3 werkdagen na het in behandeling nemen van de bestelling geleverd worden. Moet een product nog gemaakt worden, dan zal u per mail gemeld worden binnen welke termijn de levering zal plaatsvinden.

Betaling

Betaling dient vóór levering te geschieden. Binnen 24 uur na uw bestelling ontvangt u de factuur. Zodra de betaling ontvangen is, wordt de bestelling in behandeling genomen. 

Verzenden

Alle sieraden worden aangetekend verstuurd. De kosten hiervan zijn voor rekening van Nobèljo. De verzonden producten zijn hiermee automatisch verzekerd tot een bedrag van € 500. 

Retourneren

Bent u niet tevreden over uw aankoop, dan kunt u deze binnen 14 dagen ongedragen en onbeschadigd retourneren. Retourzendingen moeten wel vooraf bekend worden gemaakt via info@nobeljosieraden.nl. U krijgt het aankoopbedrag teruggestort op uw rekening. De aangetekende verzendkosten bij retournering zijn voor rekening van de klant.

Producten die speciaal voor u op maat gemaakt zijn kunnen niet geretourneerd worden. Ook producten die naar uw wensen zijn aangepast of die speciaal voor u ontworpen zijn, kunnen niet teruggezonden worden. 

Privacy

Nobèljo zal de door de klant verstrekte persoons-, adres- en emailgegevens niet aan derden verstrekken.